I får øget synlighed, så I nemmere bliver fundet af jeres potentielle kunder. Jeg hjælper jer med at sætte jeres Google+fortegnelse op og programmerer billederne til Googlesøgninger og Googlemaps. Jeg hjælper jer med at få den virtuelle tur på facebook og hjælper jeres webmaster med at få den på jeres hjemmeside

90% af alle søgninger er Googlesøgninger
I en verden med smartphones er der stor chance for at den første kontakt vil være gennem Google Maps eller en Google-søgning. De fleste smartphones har Google til at være den installerede søgemaskine. Og Google bruges i højere grad til at finde virksomheders kontaktoplysninger, åbningstider og navigation. Det er vigtigt at stå frem på Google for at overleve.

  • Internettet gør det nemt at finde det vi er interesserede i. Vi “Googler” for at finde frisører, dyrlæger og nogen der sælger bordtennisbat. Hvis du bliver fundet er du med i kapløbet om kundene.
  • Det er vigtigt at dine åbningstider på din er opdaterede på din Google virksomhedsprofil. Kunderne vil ikke køre forgæves
  • Læg billeder, videoer og Google Street View på din fortegnelse. Kunderne elsker at se hvad du har at byde på

Google fik lavet en undersøgelse af hvor meget interessen steg hvis man til sin Googlefortegnelse fik en 360º virtuel rundtur. Interessen blev fordoblet!

Ja – to ud af tre efterspørger flere virtuelle ture på virksomhedernes Googlefortegnelser. Efterspørgslen efter visuelle input til at understøtte beslutningstagning er stigende.

Det kan du snildt – klik her og kig ind i et møbelhus

Klik her og se et eksempel. Man kan både se placering på kortet, jeres adresse og et udsnit af 360º billederne

Se et eksempel på den virtuelle tur i et opslag

Det kommer an på hvor meget der skal dækkes. For den bedste oplevelse anbefaler vi 5-10 meter mellem hver panorama.

  • Op til 5 panoramaer – Kr 2400,-
  • Op til 15 panoramaer – Kr 3600,-
  • Op til 30 panoramaer – 4800,-
  • Flere – kontakt os for tilbud